08/04: 1ª Crononiu: el retorn d'en Kilian

El passat dissabte 8 d’Abril a la tarda a l’estació d’esquí, de la MOLINA, es va celebrar tot i el mal temps la 1era Crononiu.
Amb una inscripció una mica reduida degut al mal temps, 38 corredors van fer els 850m de desnivell que separen el peu del Telecabina alp2500 i el refugi del Niu d’Àliga al cim de la Tossa, entre mig d’una boira espessa molt humida i una mica de vent.
L’itinerari de la cronoescalada era molt exigent, tan pels plans on era important lliscar bé, com per les fortes pendents de la Olímpica i dos Estacions amb una neu molt humida i que patinava molt.
Tot i que van faltar moltes cares conegudes, la prova va estar molt disputada, ja que hi havia corredors de molt alt nivell, vam comptar amb dos campions del món de l’especialitat, Kilian Jornet i Aleix Pubill, participants del campionat del món 2006 Jessed, Marc Pinsach, Daniel Solà, Xavi Capdevila,...diferents podis dels campionats d’espanya i membres del centre de tecnificació d’esquí de muntanya català.
El primer en arribar fou en Jessed Hernàndez dels Científics de Mataró, amb un temps de 49minuts i 23segons, seguit de Kilian Jornet del CEC Dinafit amb 51:18 i Xavi Capdevila del CPAndorrà amb 52:14 En noies, la primera va ser Anna Comet del CANM amb 1:16:59,seguida per Naila Jornet del CEC amb 1:19:52 i Diana Abiledo del Poliesportiu de Puigcerdà amb 1:19:52.

Així doncs considerem la prova tot un éxit, per les bones crítiques dels corredors, per l’itinerari, pel fantàstic final a dalt al refugi del niu amb al botifarrada, per l’esquiada nocturna i per la gran col.laboració de l’estació d’esquí de la Molina.

Oriol Montero Garcia

Classificació complerta: clica aquí

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Nom incorrecte!

Hola nois/oies, tan sols tornar a corregir el meu nom, oriol, que em dic xavi capdevila,no marc capdevila, si és molt fàcil.Ja sabeu que hem de cuidar els esponsors i els clubs amb els resultats correctes.Moltes gràcies i a reveure.

Nom corregit

Ja he corregit l'article. Realment, ja és coincidència que dos errades en el nom d'un corredor hagin anat a parar al mateix corredor.
Tranquil Xavi, ja en aprendrem el nom algun dia ;-)

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Images can be added to this post.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

More information about formatting options