Canviem el CEC!!!

Hola,

Aquest proper 14 d'abril hi ha l'Assemblea del CEC.

Des de que en Josep Manuel Puente va agafar la presidència de l'entitat, la gestió que s'ha fet de l'entitat no ens convenç i cada cop som més els que creiem que cal alçar la veu i dir el que en pensem.

En una entitat de 5.000 socis, a l'Assemblea només hi van uns 50-70 que normalment no tenen prou pes ni prou informació per contradir o rebatre les proposicions del President. Aquest cop però ens hi juguem molt.

Entre les propostes del President hi ha la de crear una Fundació que gestioni tot el patrimoni del CEC. Això també vol dir que el patrimoni deixa de ser de tots els socis i s'en perdrà el control!

Però això només és un exemple. N'hi ha molts més: com la contractació d'un gerent que ha costat molts diners al CEC (que segurament és una de les partides per les quals el CEC segurament ara deu ser deficitari); com la mala gestió feta amb el refugi de la Molina; com el desinterès total per les competicions (sigui la disciplina que sigui); com l'eliminació sense miraments de la Cursa CEC-Vall d'Aran, ...

Si sou de la mateixa opinió que nosaltres, us animem a venir el dia 14 d'abril a dir la vostra i no deixar que el President imposi decisions que potser l'afavoreixen a ell, però en tot cas no afavoreixen a l'entitat.

En el document adjunt teniu un resum de 3 temes realment negatius per al CEC i per al seu patrimoni, motiu pel que creiem que cal demanar explicacions i comptes al President a l'Assemblea.

Només si entre tots fem un petit esforç i assistim a aquesta Assemblea per donar la nostra veu (sigui la que sigui), farem d'aquest club un club més nostre, més just, més democràtic i menys presidencialista.

Us hi esperem!

Gràcies

CANVIEM EL CEC

P.D.: Si us plau, envieu aquest correu a tothom que li pugui interessar. Moltes gràcies.

AdjuntoTamaño
On_va_a_parar_el_patrimoni_del_CEC[1].pdf131.79 KB

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene como privado y no se muestra públicamente.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
  • Images can be added to this post.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

Más información sobre opciones de formato